ONZE PROGRAMMA'S
GEGEVEN DOOR ONDERNEMERS, VOOR ONDERNEMERS & MET ONDERNEMERS 

20211027_133209.jpg

STRATEGISCH VOORDENKEN

"Succesondernemers denken niet na, ze denken voor" is niet zomaar een uitspraak maar een effectief bewezen succeshouding of beter een levensstijl, een attitude. 

Dit doelgericht programma met garantie op resultaat is geboren uit mijn verleden als commercieel directeur van de snelst groeiende uitzendonderneming ooit en is sindsdien mijn absolute overtuiging dat elke ondernemer zich eens per jaar moet afzonderen om echt “aan” het bedrijf te werken.

Het laat jou toe om met een open geest, weg van de dagelijkse taken, los van mails, klanten, medewerkers, telefoonoproepen en ga zo maar door, alles grondig en in de meest ruime zin te overdenken. Vervolgens alles in vraag te stellen, concrete conclusies te trekken, effectieve beslissingen te nemen om vervolgens om te zetten in daden.

Dit programma is geen one-man-show en helemaal vrij van businessgoeroes zonder bewezen ervaring. Het staat volledig los van boekjestheorieën of grote internationale studies. Het is concreet, down to earth en absoluut gefundeerd dankzij de bakken ervaring van de ondernemers-docenten. Eén op één en in groep. Samen en apart.

Maak jezelf even los van uw bedrijf en werk samen met andere ondernemers een doelgericht, werkbaar en onmiddellijk implementeerbaar business-plan uit (strategie, sales, marketing, finance en HR) voor de nabije en minder nabije toekomst.

Gegeven door ondernemers, voor ondernemers en met ondernemers.

20211027_094558.jpg

DE ONDERNEMER IS OOK EEN MENS

Deadlines bepalen je leven en je steekt jezelf elke dag voorbij. Je tracht vaak de schijn hoog te houden omdat van een ondernemer gewoon niet verwacht wordt zich even minder te voelen. Het zou wel eens als zwakte of falen gezien kunnen worden. Het kan en mag niet even minder gaan. Het moet steeds meer, steeds beter.

Maar, wees nu eens eerlijk, een ondernemer is ook een mens die soms niet meer weet waar hij staat, laat staan wat hij wou.  Hij spendeert uren aan zinloze zaken, krijgt vaak meer tegen- dan medewerking en de mensen rondom vreten energie. Herkenbaar? Bij mij alvast wel.

Om die reden creëren we met dit uniek programma tijd en ruimte om eens echt stil te staan bij jezelf om vervolgens te ontdekken wat nu eigenlijk de essentie van jouw bestaan is. Om vast te stellen wat of wie jou energie geeft en wat of wie neemt.

We nemen je mee in de overtuiging dat tussen de twee oren heel wat kracht zit en mentale rust absoluut bereikt kan worden. We leren je jouw werkelijke ambities te ontdekken om vervolgens jouw dromen realistisch te leven. Als ondernemer maar des te meer als mens.

Dit uniek programma en de natuur wordt alvast de spiegel van vandaag en de inspiratiebron van morgen. We denken samen VOOR, voor het te laat is. Niet “fluffy” of zweverig maar concreet en doelgericht.

Gegeven door ondernemers, voor ondernemers en met ondernemers.

Het volledige programma