OMDAT DE INNERLIJKE MENS AL EVEN BELANGRIJK IS

ONTBIJT

Onze privé-kok, Philippe,weet ons elke ochtend te verrassen met een heerlijk, gevarieerd en uitgebreid ontbijt. 

LUNCH

Elke voormiddag gaat via een lichte en zeer lekker lunch over op de inspirerende namiddag. Eveneens dagvers bereid door Philippe.

DINER 1 (maandag)

Terwijl we kennismaken en aperitieven kookt Philippe zijn potje met seizoen- en streekproducten. Heerlijk dineren in de gezellige hoeve.

DINER 2 (dinsdag)

Op naar het pittoreske Durbuy om het restaurant (vlees of vis) van Wout Bru te ontdekken.  
www.sanglier-durbuy.be/nl/restaurants/la-brusserie

DINER 3 (woensdag)

Het is aan ons! Philippe zal ons begeleiden in het gezamenlijk klaarstomen, koken, stoven, bakken en/of grillen van ons avondmaal.

DINER 4 (donderdag)

michelin_ster.png

Voeten onder tafel en genieten van 6 gangen prestige menu met aangepaste wijnen in Le cor de chasse, bekroont met een Michelin ster. 

www.lecordechasse.be

DINER 5 (datum gezamenlijk te bepalen)

gault-millau-logo.png

Enkele weken na ons seminarie ontmoeten we elkaar terug en laten we ons in de watten leggen in een restaurant van top-niveau.